Kryss i taket..

Det tog mig 5 min att komma in på bloggen idag från mobilen.. Har inte haft tid och tålamod att försöka innan i veckan. Spöket sover och sitter med joa och diskuterar dopet. Datumet är nog bestämt, blir stämplat efter vi haft vår lilla träff med prästen.. Ser verkligen fram emot det.. Eller inte! Jaja det ska göras.. Helgen har varit lugn, kräftskiva i lördags hos emma och filip. Igår var jag på bio och såg beck, inget och rekommendera! Det börja med att vi gick på fel bio. Trodde det skulle vara på vanliga sf, så efter att hämtat biljetter och handlat gott blev vi tillsagda att vi hade kommit fel, det var på royal! Jaha då var det bara och börja vandra över stan, tappa hälften av snacksen på vägen.. Men det som var kvar var mycket gott:).. Mums. Sitter och trycker i mig polska kakor, läste på baksidan av förpackningen att en kaka är 54 kacl.. Smörjer verkligen kråset, som en brukar säga! ;). Från och med onsdag är det slut med sånt skit, jaja det säger man alltid men ska verkligen försöka. För på torsdag är det friskis med tjejerna på min gamla skola.. Ska bli skoj! Imorgon middag hos svärföräldrarna.. Vill verkligen göra något i helgo, så har ni några förslag så är det bara och höra av sig:) första matchen på lördag i bowling, i b-laget. Men ska fan in i a-laget igen.. Nu när vi är i div 1:). Kan fortfarande inte smälla att walle har Dumpat mig, han har skaffat sig en ny tävlings partner! Grr, men tur är fanns det folk som ville spela med mig:). Nä åter till kakorna..

Saker som har hänt...!

Nu j*vlar ska det skrivas lite här, sitter hos mamma och spöket sover i sin säng som hon har här och snarkar. =)
Blev bjuden på middag, lika gott som vanligt! Har suttit nu vid denna datan ett tag, denna är väl köpt 1649, nä men funkar som om den skulle vara det! Slö, fick vänta 20 min för att fotona skulle kunna laddas upp från kamran till datorn, man hann ju sova en stund, skita, leka med julia, äta middag, snacka med vänner på msn och gå en långpromenad.... nä skojar bara, äta hann jag iallafall.. har suttit och försökt lägga upp en annons på blocket, s¨å nu har man en ny erfarenhet av det =) Har lagt upp vagnen så får se om folk nappar på det, hitta en jätte fin och väldigt bra vagn idag så förhoppningsvis är vår snart! Ikea en runda med, köpte bara små mattor till hallen eftersom dem vi hade innan, spillde joa kräftsaft på så det var finnnnnnnnnaaaaa märken på. Tvätta gör man inte för mamma gjorde det en gång i tiden med en sån matta som jag hade och det var en hel matta i helllllllaaaa tvättmaskinen. Hehe... Man lär sig av sina misstag.. Sitter med en kopp te med ett kilo socker i, som mamma laga till mig, men gott är det , mums.. Joa håller på med att renovera kök hos en äldre dam.. Kan inte skriva kärring för att det är bekantas mamma, och då får man passa sig för vad man skriver..
I Fredags blev det barfest, den berömda festen hos mac och linda som de brukade ha många av förr i tiden, som man alltid hade skoj på.. såå roligt, sitter och väntar på att Linda eller Zabina SKA LÄGGA UPP BILDER PÅ FACEBOOK!! Nä, ta det inte som en pik;) Synd man fick åka hem tidigt bara, tidigt och tidigt, kl 2, det är tidigt när man är på barfest!! hehe.. Lördagen var också mycket trevlig, då var vi hos grannarna på lite dricka men Julia var inte riktigt sig själv så man fick gå hem med henne tidigt, så hon kunde få somna i sin egen säng.. Nu har man ett ansvar!! Ja det ansvaret börja för 3½ månader sedan.. Älskar min familj!!
Hör nu hur Julia vaknar till i sängen så det är dax och sluta...

ett litet foto på Julia som nyfödd...

och ett på Julia och sin pappa =)

Bowling..

Ikväll var det den första träningen efter 9 mån uppehåll.. Det blev överraskade bra även om man spela tekniskt dåligt.. Blev mobbad:(.. Kom hem helt svettig, skulle kunna tro att jag hade sprungit ett maraton lopp.. Så otränad är man, fast det är hög luftfuktighet i hallen. Lukta som fan gjorde jag.. :). Spöket somna tio min efter att jag la henne i sängen, måste ha varit trött efter dagens värme och lek. Blev en runda till entré med emma och en runda med hunden:). Julia har bara skrattat idag och pratat. Har en underbar dotter! Vad morgondagen erbjuder tar vi som det kommer.. Dax för mys med gubben;).

Äntligen..

Då har man precis skickat joa till Frisören, ringde och kolla om dem hade tid och han kunde komma direkt, inte ofta det händer.. Spöket sover gott och diskmaskinen är på Hehe.. Kräftskivan blev lyckad, mycket folk och vi hade jätte roligt.. Alltid roligt med fulla människor när man själv är nykter.. :) i söndags blev det en runda på nova med emma, länge sen man var där.. Men skoj och komma ut även om nova är ganska tråkigt.. Igår blev det en långpromenad till stan med julia, för att handla hårfärg.. Färga håret i morse, döma gjorde det, nöjd blev man.. :). Sen stack vi till vic för att rasta hunden.. Så glad selma blir varje gång man kommer. :) så roligt.. Ikväll blir det middag hos mamma, som kom hem igår från polen, nog fjärde gången hon har varit där detta året.. Vissa tycker verkligen om att resa Hehe.. Imorgon första bowlingträningen för året .. Längtar inte direkt :( får se om det är roligare än sist.

Mina två älsklingar!!!


JOA!!

OCH



JULIA!!!

Kräftskiva..

Sitter hos föräldrarna och passar på att skriva, det blir ju inte samma sak när man inte har en egen dator hemma..
Kvällen bjuder på en kräftskiva hos dömas bror, får kolla in det=) Annars har man bara legat hemma och tagit det lugnt.. Kollat på film och halvsovit med joa i vår enorma soffa.. man får plats iallafall.. Mamma väckte mig vid nio i morse och var hysterisk över att pappa inte hade svarat i telefon så hon ville att jag skulle komma hit och kolla så allt är bra.. men hallå.... han är väl en vuxen människa.. han hade varit ute en runda och plockat äpple..
Som sagt inte alla sidorna i boken..
Imorse var jag och döma på systemet och har aldrig varit där så tidigt, kvart över tio... Kändes lite konstigt, lite som en alkis.. Men det gick hur bra som helst det med, mindre folk... Ska bli mycket trevligt, helt fantastiskt..
Gårdagen blev löyckad, undra hur Palm mår?? Efter dem snappsarna hade inte jag suttit här för tillfället, utan legat med huvudet i WC stolen! Men man tål ju inte lika mycket som innan.. Hoppas alla hade skoj, för det var skoj att ni kom! En retur på kvällen kommer nog på lördag där det blir parbildning*fniss*

Nu snart ska jag ta med bilderna och lägga upp på bloggen så det blir lite roligare, detta ser ju hemskt ut, bara text och inga roliga bilder..

Dagens mål, att kunna stå upp på benen när kvällen är slut så att man kommer hem!!

God morgon, god morgon!

Hallå hallå.. Ligger i sängen och myser med spöket.. Blev väckt av telefonen som ringde.. Men det var ändå dax att gå upp snart.. Låg och fundera lite som vanligt och tyvärr kom jag inte på något svar, att bli bjuden sen blir det inte av, sen ha 'myskväll' ändå utan att vara bjuden då.. Varför bjuden för första taget?Jaja det är väl meningen att man inte ska förstå, men vi har en egen hemma istället.. ;)..Spöket sov hela natten och morgonen så skönt, just nu ligger hon och flaxar med ben och armar i sin kopyjamas:). Idag, selma, soffa, döma:):).. Det är tur man har denna bloggen, funkar som en psykolog, och den är gratis Hehe synd att jag inte kan lägga upp bilder bara:(. Men det kommer, senast den sista augusti..jippi Hehe Ha en bra dag mina vänner!:)mer kommer ikväll!

4.5 meter..

Det är måttet på vår nya soffa som kommer imorgon från blomsterbergs.. Vet inte hur vi ska få plats men nu kan man inte klaga över att man inte har plats till sina gäster. Hehe:). Är glad över att det är löst. Tack tobbe för hjälpen..! Du är en pärla.. Idag har jag varit ute med sötaste hunden, selma, helt underbar. För er som inte vet är det vics och söte stinas hund. Ska ut med den imorgon också, då blir det ännu längre runda:). Kalas ikväll för isabelle som fyllde ett år, grattis, var mycket trevligt.. Så söt hon är i sina toffsar! Innan idag åkte vi iväg till babyland för att kolla på barnvagn, Eftersom julia börjar bli för lång för sin liggdel, och barnen får inte sitta upp förrän dem är 6 månader, vet inte om det stämmer? När vi kom tillbaka till lund för att hämta upp våga pizzor märkte vi att vi hade glömt skötväskan på parkeringen utanför babyland. Det var ju inte bättre att spöket var hungrig så hon skrek hela vägen tillbaka..Jaha, då var min mobil borta igen tänkte jag, men det finns ärliga människor som tog in den. Som tur var fick vi tillbaka den och mobilen var kvar!:).. Helt fantastiskt! Satt och tänkte innan att det var ett tag sen man träffa döma, men hon jobba 14 dagar i rad, tror jag så det blir svårt att pricka in en dejt.. Skulle träffas idag men blev mycket så jag hann inte:(.. På fredag blir det nog lite dricka, får se:). En annan sak jag satt och fundera över idag, ni får gärna skicka och berätta vad ni tycker. Temat är, vänner som aldrig hör av sig utan man måste alltid skicka till dem och fråga om man ska hitta på något.. Är det skit samma eller ska det vara lika? Tycker man känner sig påtvingande då! Skriv och säg..

3 månader och duktig!

Spöket fick mat vid fem idag sen tog hon flaskan och åt själv! Har bild bevis men kan inte lägga upp dem nu när datorn är borta på lagning. Såg så roligt ut.. Älskar min lilla tjej.. Kalas idag så det blir ingen träning idag heller.. Börjar nästa vecka:)

Skit soffa!!

Som ni vissa vet så lämnade vi in vår soffa hos blomsterbergs för lagning och idag fic vi veta att dem har tappat bort den... Så det är bara och åka in och välja en ny.. Kanske den håller några år och inte månader. Fattar inte hur den butiken arbetar men det är deras problem. Konstigt att dem inte har kommit på att den var borta tidigare, för dem påstod att dem har ringt Danmark, som laga soffan och efterlyst den och så sa dem att den skulle komma i v 32. Enligt danmark skulle den vara i Sverige den 7 JULI!!!  Irriterande att jag har fått i 9 veckor utan soffa, det vill säga nästa hela sommaren. Fick en lånesoffa av Blomsterbergs för två personer så man sitter som sillar.
Julia har fått två sprutor idag som alla barn får när det är runt 3 månader.. Hon blev väldigt sömnig och sov några timmar efter dem. Vilken lång nål dem h ar som dem bara sticker in i benet på dem, inte konstigt dem reagerar, Julia skrev ju som en stucken gris men det är ju inte så konstigt, hade man själv ju gjort! Sitter hos mina föräldrar för tillfället och skriver, hoppas datan kommer hem snart.. Kan man lägga ut bilder från semestern och skriva lite mer.. Eftersom jag tappa bort min mobil så har jag inte nr, så ni får gärna skicka ett sms till mig så jag får det igen..
Hade varit snällt..! =) Imorgon hade det varit tänkt att det var bowling för första gången men blir förmodligen kalas istället =) Dax och gå tillbaka hem.. Lägger upp en söt bild på Julia som jag hitta här på mammas dator,.,.


ser ut som ett frågetecken hehe..


Söndag!

Då var man hemma, dottern ligger och sover efter bad och bus. Kom på att vi lämna in vår dator för lagning så kan inte lägga upp bilder än. Får skriva från mobilen så länge precis som man har gjort hela veckan.. Tänker inte skriva hemma hos mamma där gästerna från polen sitter bakom och glor.. Skönt att vara hemma, så lugnt och stilla.. Klydd med magen bara, wc min bästa vän! Fy! Kom hem med en resväska full med saker man har köpt. Inte bara till julia utan till folk som har beställt saker. Så en del pengar har det ju gått, tur man får tillbaka lite:). Tror mamma har varit snäll med maten med julia hon ser lite rund ut hehe.. Finns inget bättre med lite runda bebisar, så gosiga:*. Sen har spöket blivit lång, liggdelen på vagnen börjar bli för liten, hon är för lång för den.. Tror det blir en vagn byte snart.. Eller byte till sitt del.. Joa ligger i soffan och tror att jag inte märker att han håller på att somna.. Dax och ringa om vår soffa imorgon, skulle kommit i veckan, ja eller rätta sagt för 7 veckor sedan.. Handla inte på blomsterbergs i eslöv!! Idioter, ringer inte heller upp och berättar hur läget ligger till, utan man måste jaga dem själv.. Ska kolla på fast and the furious nu, den nya:) så bra, och vänta på att folk ska komma hem;).. Pöss

Klockan är halv sju..

Och det här är ekot... Ligger i sängen och väntar på att joa ska bli färdig på toaletten så man kan gå in och duscha. Ni som känner joa vet att det kan ta ett tag och bli färdig, så jag passa på att skriva lite här.. Skulle kunna skriva en hel novell innan han är klar hehe.. Nä nu ska jag vara snäll.. Idag är det sista kvällen, ut och äta, gå en sista runda på stan och ta lite foto. Har inte haft med kamran Eftersom den är ganska stor.. Så man orka inte bära runt på den.. Idag såg vi veckans moln på himlen och kände veckans blåst.. Så skönt. Eftersom det inte blev något bad tanke på joa och jag är inte så glad för salt vatten. Har ändå legat hela veckan på stranden. För vid poolen är det bra slagsmål och bråk mellan nederländarna( vet inte om det heter så) och engelskmännen för de tar varandras solstolar och paxar platser.. Fick höra de igår av ett trevligt par från höör.. Man är alltid på fel ställe när det händer saker.. Hehe.. Saknar min tös, hon kommer få mycket fina saker som man har handlat till henne.. Dax för duschen! Märkte innan att jag börjar få läsare, så jävla roligt hehe.. Pöss

Halloj min trogna läsare!

Ja, jag har säkert 2 stycken eller så:). Tänkte det var dax och skriva lite. Joa har hittat en kompis från höör som han sitter och pratar med.. Sitter och läser bok på stranden 'änglar och demoner'.. Har köpt filmen här nere som jag ska se när jag har läst ut den. Man får ju begränsa sig till 70 sidor om dagen för att den ska räcka hela veckan. Förra året läse jag ut en bok på två dagar och sen hade man inget och läsa sen.. Jaha! Här är det bara sol och bad och långrundor på kvällarna. Nu är man shoppat till alla andra så ikväll är det bara till mig! Så jävla roligt!! Bara 1 dagar kvar äntligen, sen är man hemma.. Åt på donkan och där skojar man inte om mealen, stora som hus, kunde tro att man har hamnat i usa.. Joa fjällar, det är bara och dra av skinnet.. Sista kvällen idag skönt.. Hem resa imorgon.. Nu vill man bara hem! Träffa julia och alla andra.. Hoppas bara er värme där hemma lägger sig innan man är hemma, värme är man trött på nu.. Ses hemma!

Tisdag..

Bara 4 dagar tills man är hemma, jippi.. Ny upptäckt, vi har rivjärn till handdukar, aj, man kan inte torka sig för det gör ont.. Säkert tvättade hundra gånger utan sköljmedel, vet att man inte ska ha det men lite hade det behövts. Fy!! Få gå runt och lufttorka.. ACn är på högsta rullen, joa vägrar ge mig fjärrkontrollen. Ligger under täcke och fryser medans joa håller på att brinna upp.. Var och handla till barnen igår, fina hello kitty mjukisdräkter. Så fina, finns i många färger!:) blev en rosa och turkos till julia.. Ville ha en gul, men det hade dem inte, trots att dem finns uppsatta utanför.. Saknar min bebis så mycket.. Fick prata med henne i telefon igår, ja, jag fick prata och hon lyssna:). Ska återgå till joa:) en sak till, vi har hittat turkiska simlandslaget, hehe foto kommer sen! :)

Kremerad!!

Nej, det är inte jag som är det, utan optimist jollen bredvid mig.. Visst lite ont har man väl på axlarna men det är allt:). Joa brände sig igår efter att ha tyckt att man bara behöver smörja in sig en gång.. Fråga man han om han skulle smörja in sig svara han, det har jag redan gjort.. Jaja, alanyas egna mänskliga stopskylt hehe... Fick ligga under parasolen hela dagen. Men det sved ändå. Havet är full med jellyfish, som är riktigt stora. De tog upp 3 st idag.. Folk har blivit brända men vi har klarat oss.. Satt och fundera på om man börjar bli gammal, för jag har inte orken till att ligga och pressa flera timmar varje dag i solen för att bli brun. Sitter hellre med en drink eller öl i handen under parasolen och glor på folk.. Tar fan hellre solariet par gånger så är jag nöjd.. Finns människor som ligger på sanden och sträcker ut sig och ligger i timmar.. Hm jaja,. Kommer komma hem vit men det skiter jag i.. Ligger på hotellrummet nu, obs vi är en timme framåt.. Joa halvsover och jag ska ta bort sanden som jag har i rumpan efter att suttit i den vid vattnet.. Igår var vi och gick långt, fick sår på fötterna och ont gör dem. Hitta en jätte snygg sak till någon som fyller 30 snart, säger inte vem;).. Idag blir det nog en shopping tur till julia, får se:) hörs och störs..

Tre saker!

1. Joa tycker alla äter katt här nere, säger det till allt och alla! 2. Det är påsk året runt har joa konstaterat. 3. Havet har blivit wc för vissa, flytande bajskorvar! Fy..

Turkiet!:)

Hej allihopa. Skriver snabbt inlägg för det drar väl mycket på räkningen;).. Semestern börja bra, trodde man hade hamnat ute i skiten men det var lugnt. Nära till stan och 10 m till stranden. Just nu ligger vi där och dricker EFES, turkisk öl som är riktig god. Mums! Vädret är fint, varmt men trodde faktiskt det skulle vara mycket värre. Fläktar gör de och det är så skönt! Bor på östra sidan och stranden är jätte fin, inte alls som rykten, inga klippor i vattnet eller något sånt! Sanden är precis om kleo stranden.. Fin utsikt med många polacker och tyskan, vilken överraskning, nä! Tydligen är polackerna inte så trevliga, tycker turkar, men lite snäll är jag ändå;).. Bäst att vara tyst om sitt ursprung! Hehe Flygresan gick bra och snabbt, 20 min snabbare än beräknat.. Hade en familj framför oss, satt en kille kanske i 18 års åldern, han slängde sig bakåt hela tiden i sättet så drickan på min bricka föll på att välta och ont i knäna har man, Eftersom man satt med knäna ute. Aj! Till slut så hade killen tappat sin lins till sin kamra under resan och den hade joa gömt för att ge igen. Så dem fick stanna på planet för att leta upp den.. Undra om dem hitta den? Hehe.. Dax och åter gå till sitt drickande!;) lova döma att ta det lugnt, men va fan! Så skönt men saknar min bebis så sjukt mycket. Redan ringt hem 3 ggr och undrat hur det är med henne. Mamma sa att hon sitter i sin babysitter och skrattar och att dem har det roligt ihopa! Då blir man mycket lugnare och kan slappna av på ett helt annat sätt:) på onsdag ska döma passa henne:) saknar er. Puss puss puss puss puss puss många pussar hehe. Ursäkta felen, får rätta till dem sen:).

Turkiet!!

Nu sticker vi ses om en vecka med många fotot!!! // Adios


RSS 2.0