Sexparty!!

Då var det dax för sexpartyt ikväll!! Sitter och väntar på att joa och julia ska vakna så jag kan kasta ut dem så man får det lite städat i lägenheten! =) Just nu ligger dem och snarkar ikapp varandra sen en timme tillbaka=) Själv somna jag kl 20 igår kväll och sov 12 timmar framåt.. Var så trött efter dessa dagarna.. men får skylla mig själv! Har druckit två koppar kaffe redan och fler lär det bli.. Till frukost serveras de våfflor, onyttigt jag vet! Men vi hann inte äta igår eftersom Joa var hemma runt halv nio på kvällen.. Så smeten står kvar i kylen och väntar! Sen 15.40 är det match som gäller för mig och det är den sista matchen för säsongen innan kvalen i slutet på april.. Gästerna kommer 18.30... tror det blir en hemmafest efter istället för att sticka ut..!
Nu knacka kvällsposten på dörren.. så roligt att få den hem till dörren på helgerna!!
hörs och störs..

....

Tummen upp för:
- Våfflor
- Sexparty
- Tresemmé
- Häagen Dazs
- Egoinas blogg
- Nelly.se

Tummen ner:
- Repriser på tvn
- Städning
- Folk som gnäller!!!!!!
- Bjästa
- Lets Dance
- The Hills ska läggas ner



kl 6..

Det var tiden när Julia ville upp i morse.. Kanske inte så konstigt tanke på att hon somna 18.30 igår, hon var så trött att det var nästan omöjligt att hålla henne vaken. Satt och somna i mitt knä..
Man blir ju inte så glad av att gå upp så tidigt men sen får man tänka på att gå och lägga sig tidigt för man vet att hon vaknar efter 11,5 timme.. Sen nu när Våren är här och solen skiner på morgonen så är det faktiskt inte så jobbigt.. =)
Igår var det säkert 15 grader i solen, jag gick utan jacka som sagt men ändå cykla kvinnor förbi mig i termobyxor och vinterjackor... Tror inte folk vågar klä av sig när solen kommer fram för då blir dem sjuka.. fast det är dem redan innan om de cyklar i termobyxor när det är så varmt!
Kvällen igår var ganska skön, var så trött så vi satt hemma och kolla på lyxfällan.. Sen tappa joa upp ett bad till mig.. =) klara inte av mer än tio min, var lite för varmt!!
Imorgon smäller de, jag har inte börjat städa och vet inte var jag ska börja, men funderar på att lämna de tills imorgon innan matchen.. Någon som har ett extra bord som är lätt och ta med? hehe
Vi blir 17 st =) stackars tjej hehe.. för dem som läser min blogg är välkomna halv sju=)
Idag blev de en runda till systemet och det ska bli 13 grader varmt idag!!
hörs senare!!!

stan..

Precis hemkommen från stan.. vi gick dit och hem. Var en stund i stadsparken och kolla med... Träffa söta Malin=) Gick dit och hem utan jacka, så skönt! Riktigt varmt, tyckte bara synd om Julia som satt i sin overall och mössa.. Såg rikitgt varmt ut..
Köpte tre t-shirtar som man kan ha nu, som är kortarmade och ett par örhängen..
hörs sen!!

Pappi!!!

han jobbar utanför på dagiset, åker runt i sin mini grävmaskin och har munskydd... Bara så att ni vet.. =) Christer är ju säkert med.. Vad skulle han göra utan sin kollega?? hehe
Igår blev de Vellinge blomman trots allt, så fint där är men skulle ju bara kolla på djuren men vi hitta bara tre lamm.. bbääää.. Vi sa att det blir Skånes djurpark nästa gång!! =) Julia tycker det är skoj med djur!!
Just nu sitter hon är pratar med sin snigel(en leksak med klossar i som ser ut som en snigel). Bara i blöja!!
Ser ut så här...



Så söt!!
Tandläkaren igår var precis vad jag hade misstänkt, hade bara två saker och säga...
- vanligt vatten som dryck, saft på kalas...
- Tandkräm från ett års ålder..
Det var allt..

Igår kväll blev de en runda på 1,5 timme promenad med stavar, istället för Zumba!!

Nu går pappa med en blås maskin.. som blåser bort löven!!

Idag schemat blir det nog stadsparken!

Glöm inte bort att det är Våffeldagen idag!!

Party!!!

Nu har man lite och skriva... var fyra dagar sen jag skrev.. Julia sover så man kan passa på att skriva här.. Skulle egentligen till Vellinge Blomman och kolla på påskbyn men Emma är sjuk och ville inte smitta Julia med halsont. Omtänksamt!! Men hade Julia fått ont så har hon gått igenom det med. Dem små ska ju få allt möjligt innan ett års åldern. Visste ni att det första året på dagis ska ett barn bli sjukt 15 ggr.. Snacka om att vara borta mycket från jobb hehe.. Det blir stadsparken istället efter att Julia har varit hos sitt första tandläkarbesök kl 13.30.. tycker fortfarande det är roligt.. Hon har en tand!! =) Vi får se om ankorna är ute, hoppas de!!
Helgen har varit helt fantastisk, födelsedagsfest i Dalby för Mac som fyllde 29 år..

Hos dessa två var festen!!
Åkte hem lite för tidigt tyckte jag men roligt va de. Mycket folk och roliga kommentarer, dem flesta vet vad jag pratar om.. =)
Dagen börja med Bowling, vi förlora vår första hemma match, gjorde inte så mycket för vi får ändå kvala.. fick 705, kunde ju ha spelat bättre. Döma satte sitt personbästa på en serie, 259 om jag inte minns fel=)
Sen såg det ut så här, med fördrink hos oss..




Helt fantastiskt!! Sen såg det ut så här!!




MAUD!! Märktes att Älsklingen tyckte om pizzabullar, han hade en sån i handen halva kvällen!! =) Älskar dig..
och sen...


Ricky som har glömt att borsta sina tänder på ett tag!! Vi vet varför!! ;);) hehe

Söndagen bestod av städning av lägenheten medans Joa hämta Julia hos sina föräldrar, och träning på kvällen!!

Måndagen blev de filmkväll hos Linda, såg först spacebuddys med barnen och sen The Box, en film som jag rekommenderar starkt ifall man vill slösa 2 timmar på ingenting hehe.. Tur jag hade ett gott sällskap som gjorde det hela roligare!!

Ikväll blir det äntligen ZUMBA!! Får testa på de eftersom Friskis har det som ett specialpass.. Ska bli jätte roligt!!


hej hopp gummi snopp!!!

Detta inlägget har tagit mig 39 min att göra.. Känner mig som mamma när hon skriver mail, sist tog de 3 timmar hehehe...





Våfflor

Idag fredag har varit sådär.. Nova med Emma och Zandra, det var skoj men kände mig väldigt osocial tanke på att Julia inte har sovit alls mycket på förrmiddagen så hon hade ett riktigt humör. Gnällig och Grinig.. På vägen hem från Nova somna hon direkt precis som jag misstänkte, sov 1 ½ timme.. Efteråt var bilen i rullning mot våfflor!! Mums, det var helt underbart! tack Emma.. Sen kom Joa och fick mumsa i sig det med!! =) Nu sover Julia och vi små äter... KNÄCKEBRÖD med RÄKOST.. helt galet gott!!
Lördagen bjuder på match och PARTY på kvällen!! hörs och störs!

Huvudvärk...

Har precis varit inne och lagt Julia, och inte ett ljud från henne, så hon var nog trött.. och klockan är 19.15.. trötte.. Hon har varit hos mormor nästan hela dagen, kom hem för en liten stund sedan..
I morse efter att jag lämnat Julia, blev de frukost hos Emma, i deras nya lägenhet.. Tycker de är så roligt, man kan studera alla som går in och ut från systembolaget mittemot hehe =) Alkisar och pensionärer som går in och ut mellan 12 och 14 tiden... Snacka om att ha lite och göra!! I love it!!
För dem som handlar på järnåkra, akta er, för handlar ni där så vet vi om de=) hehe

Idag var det träff med kirurgen, trevlig och rolig sådan. Operation kommer vara i Landskrona och den kommer vara nu till våren innan sommaren. Han skulle flytta fram mig i kön så det inte finns risker för inflammation i bukspottkörteln, för då kan de ta veckor innan man är helt återhämtad. Går man för länge med gallsten så händer de att man kan få inflammation, men det skulle vi undvika..
Spänner mig varje gång jag ska till en läkare, så fort jag kommer därifrån slappnar jag av och jag får huvudvärk.. suck, den sitter i fortfarande..
Joa jobbar över som vanligt.. och han är fortfarande inte hemma.. Tradigt..

Julia gick idag utan gåstolen, räcker att man håller henne i händerna så går hon.. Hon är så söt!!
Blir stolt min bebis har blivit så stor!!

Imorgon väntar stan med Zandra och Emma, handla vårjacka till Garbriella och present till mackan, även något fint till mina nya leggins=) Hoppas på fint väder, idag visa temp 12 C.
Riktigt skönt!!

Ikväll börjar lyxfällan!!

Hej hopp gummi snopp!!




Helsingborg!!

Det var dagens utflykt med Emma och Julia.. Emma ville att vi skulle göra något ovanligt idag så hon inte skulle tänka på Peter som åkte imorse till USA till sin syster.. Så jag kom på Helsingborg stad och sen blev de Väla för mat och fika.. Var riktigt trevligt.. Hatar att sitta hemma och uggla sen är det skönt för Julia och komma ut och se världen.. ja eller skåne hehe..
Köpte ett par byxor och leggins från Gina.. =) Se vilket av de som jag ska ha på mig på Lördag.. För då ska vi fira Mackan och Emma ska med. Kryss i taket! Ska bli riktigt skoj!!
Här kommer bilder från idag!!






Emma undra om kamran funka där...







Idag kom över en kallelse till tandläkaren för Julia.. hmm trodde man gick när man var ett år... tiden är redan nästa vecka... visst hon kan gå och visa sin tand, men känns lite tidigt..
Men man kanske går så tidigt..
Ikväll var det bowlingträning och nu kollar vi på fuskbyggarna!
Imorgon väntar träff med kirurgen kl 14.40, Julia ska vara hos mormor redan från kl 12..
Ha det bäst!!


liten stund...

Mamma ringde precis och undra om hon fick ta julia på en promenad, hon skulle ändå sova så det passade bra, uppskattas=) Nu kan man ta det lite lugnt nu och snart in i duschen.. Fint väder det är ute.. se om man kör iväg någonstsns...=)vi får se..
Det blev träning igår, riktigt skoj.. hörs senare! duschen nu!

helgen..

Då var helgen över, snacka vad det går snabbt.. I lördags var vi hos emma och peter och spana in deras nya lägenhet.. jätte fin men lite svår möblerat.. det är en liten trea.. Ligger på södra vägen mittemot systembolaget på första våningen.. så nu vet ni var ni kan göra inbrott=) hehe nä skoj bara.. var där och såg melodifestivalen och åt lite mat.. Joa och Peter byggde ihopa tv-bänken som tog ca 3 timmar sammanlagt att bygga ihop.. en IKEA bänk... Vann rätt låt? Det var ingen överraskning direkt.. Stod i tidningen att hon skulle vinna så då visste man de..=) Tyckte inte om låten från första början men börja gilla den mer och mer.. Tror det har större chans i Eurovision än vad carola hade.. usch!! Fast Anna ser ut som en liten tant.. hehe.. fast jag och döma satt och undra hur hennes gitarr försvinner..?
Söndagen var lugn.. Först en macth på morgonen.. vi vann nätt och jämnt.. jag fick 750.. så jag är helnöjd.. Fika med söta Malin efteråt, alltid lite trevligt.. När jag kom hem så var svärföräldrarna här en stund, efteråt kom dammsugaren fram och sen Friskis och Svettis på kvällen, schlager tema.. jätte roligt faktiskt men så himla mycket folk så man var rädd att man skulle slå till någon.. Solning på de med Emma x2..
Dagen erbjuder träff med en gammal arbetskollega och hennes dotter och sen träning i kväll.. med Anette så då får vi svettas på riktigt! men bäst av allt Hollywood fruarna är ikväll!! Så då får man säkert ännu ett gott skratt!! Såna Hyenor hehe..
hörs senare! Pöss

Ps. Blir lika glad när man vaknar och ser solen skina!! =) Yejjjj!!

Melodifestivalen!

Medans jag sitter och väntar på Tobbe och Yasmine ska komma skriver jag här...
Igår var jag på Nova en stund med Linda, lika skoj att träffa henne varje gång.. Köpte absolut ingenting... Man kan gå i timmar men hittar inget. Modet tilltalar inte mig just nu! Däremot köpte Linda två snygga kavajer som passar henne skit bra. Satt precis och läste SE&HÖR, den tidningen blir bara värre och värre. På framsidan står det att Måns har hittat en ny tjej efter 2 år med Marie, hur tolkr man de? Jo att han har hittat en  ny tjej och att det är slut mellan han och Marie men i själva verket så ska han spela i musikalen Romeo och Julia.. Han har hittat sin Julia.. men hallå!!! Sånt är ju en bart för att man ska köpa den jävla tidningen och ändå ska man på det om och om igen och köpa den.. På tal och tidningar så kommer deten jätte söt liten tjej varje lör och sön och säljer Kvällsposten till oss.. Joa älskar ju Kvällsposten och nu kommer den och knackar på dörren, kan ju inte bli bättre!
Ikväll är det melodifestivalen som alla vet, tycker bara det är lite smått tråkiga bidrag men ska se det hos Emma och Peter och deras nya lägenhet på södra vägen.. kanske lite vin till de? ;)
För dem som såg Let´s dance igår vad tycker ni om att Willy fortfarande är kvar? Tycker det verkar vara huvudämnet i tidningarna tillsammans med melodifestivalen.. Jag tycker det är klock rent att han är kvar! Finns ju ingen bättre underhållning.. Visseligen går det ut på att man ska bli bättre och bättre för varje vecka men han kan ju fortfarande inte dansa...
Nu har man skrivit av sig lite och nu vakna Julia så det är dax och sluta så vi hörs senare!!




Tips!!

För personer som älskar hårprodukter och som handlar sånt hos frisören..
www.bangerhead.se är en sida med allt möjligt och som är billigare!! Handla för 500kr och få fri frakt!! ;) Tack Sandra för tipset!! Mitt nya paradis!! hehe

3 dagar!!

Så länge sen var det att jag skrev här... Tänkte att det är roligare skriva lite mer åt gången än att man skriver typ två meningar.. och eftersom det inte händer så jätte mycket i veckorna...
I måndags titta jag på Svenska Hollywood fruar, skit vad jag tycker det är roligt.. det är underhållning!! Men man märker att dem inte har alla chipsen i påsen.. eller alla sidorna i boken.. 50 åringar som har barbiefest och har uttagning på unga killar som dem klämmer och känner på.. varför inte? Min favort replik från i måndags kom så klart från vår Anna Anka:
- Jag har inte fått ett ordentligt pök på 7 år. Har haft en gubbe som går på viagra och kulor som hänger ända ner till knävecken! Fy vad jag skratta när hon sa de. Hon är verkligen inte rädd att säga vad hon tycker och tänker!
I tisdags blev en lugn dag, fick fika gäster vid tio tiden, tror jag det var? Sen kom mamma och färga håret på mig, äntligen!!
Igår fick jag nog av vardagsrummet så det blev Ikea med Döma, köpte gardiner, vita! Sen körde vi till Plantagen och köpte krukor och blommor.. Så fint det blev, mycket ljusare och modernare.. Innan hade vi grå/vita paneler till en brun soffa! Det passa inte!! Vi hade ju en grå soffa innan från Blomsterbergs som vi lämna in för att den skulle stoppas om men dem "tappa" bort den. Hur fan tappar man bort en soffa?????? Jaja men vi fick välja en ny, så det blev en brun! Så ny fick panelerna ryka med=). På kvällen blev de bowlingträning.. spela med Döma, så fort vi missa fick vi göra 5 st armhävningar.. så klart man skärpte sig då.. missa två ggr medans Döma missa en gång.. Man missa inte frivilligt efetrsom gubbarna från andra klubbar satt och kolla och skratta hehe.. kvällen avslutades med en smoothie på Nova!! MUMS!! Coco sunshine blev de.. den var riktigt MUMS!! Joa var hos Mats med Julia under tiden.. Fast hon sov största delen av tiden=)
Morgonen idag börja med VC för blodtagning.. Eftersom jag ska till Kirurgen den 18 mars så kanske dem ska ha mina värden? hade lite dåliga levervärden så därför ville dem att det skulle kollas nu i mitten av mars.. Så väntar på samtal från min fruktansvärda läkare! Hon kan ju inget!! Hon har hittat sin läkarlicens i Conflakes paketet!! Julia sover nu och sen blir det Williys för mat handling och en fika på fäladen hos Palmen!! Tur man ska komma på besök för då måste han städa och DISKA!! En anledning till att få det gjort!! Helgen blir ingen hit tydligen, Jobb för joa hela helgen.. skit skoj!!

kan tyvärr inte lägga upp bilder på vardagsrummet eftersom Döma har min kamra hos henne!
men här kommer andra!!





Glada Julia!!




Här jag och ja... vet inte riktigt vad hon heter;)
Vet bara att hon flyttar till helgen till södra vägen!!! Snacka vad jag och Julia ska hänga där sen!!

Ha en bra dag allihop!!

Paulina på Nöbbelövs Torg!!

Helt underbart!!

Denna helgen har varit kanon, börja med fredags, utång med folk från dalby.. riktigt skoj men måste erkänna att Hipp var inget för mig direkt.. Tyvärr.. Tur att det finns andra ställen i malmö!! Liten bild därifrån!!



Linda och jag! 


Igår fyllde min pappa 60 år så det blev middag hos mina föräldrar men vi gick hem tidigt för att man var ju lite sliten!
Men på dagen var vi ute hos svärföräldrarna för att hämta Julia och bilen..
Där tror jag hon blev smittad av farmor som mådde dåligt för i natt vakna hon flera gånger av att hon var täppt i näsan och ögonen rinner och helt förstörd.. Hela dagen idag han varit gnällig.. tyvärr ska dem igenom alla virus..=( det gör så ont när dem mår dåligt!! Orolig att inte är öroninflammation eller något.. Nu vaknar hon varje halvtimme sen sju tiden gråtandes.. Får se hur det blir i natt!

I morse var det Lundadubbeln, spela med Rickard OH, och det gick bra men nära att vi inte vann.. 1000kr var blev de så man klagar inte!! Sen nu ikväll blev de friskis och solning med Döma.. Mycket trevligt!!

´Är så nöjd med livet just nu.. Allt är på topp! Kärleken kunde inte vara bättre och har så roligt med alla vänner!!

Hörs och störs!

Jeeej!

Min väska kom ändå!! Posten var sen!!

Solsken..

Solen är frame och värmer men står man i skuggan så är våren inte här än! Fy! Det blev en stan runda men kom hem halv frusen. Kolla lite i affärerna men fan att man inte hittar något, men men sparar man dem pengarna! Blev en påse med godis och lite dricka från systemet ifall vi får barnvakt ikväll! Just nu sover Julia och jag kollar på vänner repris från igår.
Längtar tills min väska kommer, skulle egentligen kommit idag:( Var är du???

Nova med Linda..

Idag blev de en runda på Nova med linda.. köpte lite kläder till Julia i nästa storlek från Lindex... hon kommer bli så fin i dem..=) När jag kom hem stod de 5 stycken röda rosor, från Joa, som de värmde! Blev riktigt glad.. Alla kvinnor borde få rosor då och då, man känner sig uppskattad och älskad.. =)Sen blev de storstädning av lägenheten.. Har lite kvar med golvet är klart iallafall.. Tråkigt bara att jag bara kan dammsuga när Joa har kommit hem eftersom Julia är livrädd för den.. Fredag igen i morgon! Ska ner till stan en runda om det är någon som vill följa med ? ;) Skriver mer imorgon!! Puss haj

The studio..

Då är dagen avklarat.. Tog inte alls lång tid idag, skönt.. Nu tänker jag inte sticka dit fler gånger, visst det är roligt men man ändras inte så mycket så att man ska kunna vara där ofta..
Natalia blev jätte bra på sina, och emma köpte inga eftersom hon inte blev nöjd.. Spara hon dem pengarna som hon själv sa!
Var på BVC på morgonen, Julia har växt 2 cm sen jan och fick upp 200gr.. senare fick hon vara hos
 mamma den stunden och eftertsom det var så fint väder var dem ute och gick och besökte en arbetskamrat.. annars har hon varit glad hela dagen, skönt.
Imorgon är det Nova med Linda, gå en runda och se om det finns något som man kan ha på sig på fredddag=)

Bjuder på fotona!!









Godkväll allihopa!


Tv..

Säger bara..
20.00 Dating in the dark
21.00 Desperate Housewifes
22.00 Couger Town x 2

Jeeejj!

en kråka..

Julia sover så jag tänkte att jag får skriva en kråka här..Har hunnit redan så mycket idag sen vi gick upp halv 8. Bädda, sätta igång diskmaskinen, renbädda, tvätta, bada julia, plocka undan och ta en dusch själv. Slipper man det sen..
 Sitter och väntar på en kaffegäst, Natalia ska komma förbi.. Hon ville låna skor tills imorgon så vi får se vad vi hittar=) Hoppas bara alla ska med till the studio annars får dem själva ringa och säga att dem inte kommer.=)
Vill verkligen till Ullared, ska göra om lite i vardagsrummet nu inför våren, byta gardiner, blommor, krukor.. Annars är jag ganska nöjd.. =) Är en person som tycker om att göra om ofta, förnya.. Man tycker det blir roligt att sitta hemma då hehe.

Gårdagen bjöd på träning och lite drama.. ovanligt.. nä..


Dax att sätta på kaffet=) Mums!

Hörs senare!!


måndag!!

Sitter och är klar, duscha redan kl 8 och känner att det är snart dax för att komma ut lite. Måste handla hårfärg, är ju gråhårig under luggen. Julia sover, kaffet är klart och snart är det våra bästa år. Som hemma mamma kollar man nog på alla såpor som går på tvn. Det bästa är att Desperate housewifes kommer tillbaka imorgon, helt underbart!! Snart kommer min väska, Jippi!! På onsdag blir det the studio igen, denna gången ska lilla Julia med och bli fotad med mig=) Får se om Malin ska med trots allt skit, annars har jag en plats ledig=) om det är någon som vill följa med!!
hörs lite senare!


RSS 2.0