idol..

Sitter och kollar på idol samtidigt som jag skriver.. tycker dte är så roligt och kolla på det, de andra året har det inte varit lika skoj.. speciellt 37 åringen, visst han är grym på att sjunga men är dte inte lite sent att börja med en sång karriär nu? vi får se hur det går för han..
Inget skoj har hänt idag, nova för att köpa en jacka till Julia, det börjar bli lite kallt ute, köpte en storlek större men hon drunkar ju verkligen i den, förhoppningsvis passar den när den riktiga kylan kommer.. finns inget bättre att handla till barn.. Joa är inte hemma, han åkte iväg och innan ringde han och sa att han har en överraskning, undra vad det är.. =) nyfiken..
Var och åt hos mina föräldrar och satt och lyssna på deras bekymmer, hehe.. lika skoj som alltid..
Undrar vad helgen bjuder på? hmm..match på lördag morgon.. sen får vi se=)

skrylle

Spöket sover efter att vi har varit i skrylle och gått en runda.. Gick 3 km, tyckte Julia kunde se lite av skogen eftersom hon inte har varit ute i skogen innan.. Allt gick bra tills hon sket ner sig helt och hållet, byxorna, tröjan, strumporna och filten var nerskiten.. Visst hon bajsa ju inte igår så allt kom väl idag.. Hade 1,5 km var tills rundan var över så det var bara och försöka byta blöja så fick hon ligga utan byxor i filten tills man kom hem, och ner i badet... Den rundan som jag trodde skulle vara skoj blev en mardröm hehe.. Tur man inte gick milen ;)
Friskis 75 min igår, riktigt skoj så det blir ett pass ikväll med.. Snart en mån man har hållt på med detta, hoppas det håller i sig..



Julia i skrylle...



Dax och göra maten =)

fortsättning på söndagen...

har suttit och laddat upp bilder på facebook från dopet, men kamrans batteri räckte inte så långt, så det blev bara 25 st, det kommer mera...
Julia fick många fina presenter idag, pengar, presentkort, leksaker, en ros jätte fin gunghäst av döma, album från guldfynd (standard present på dop), släktträd, 3 halsband (varav en av guld), klänning, en ÄKTA burbberry body, kofta med röda byxor från name it, en sydd tavla med hennes födelsdag, vikt, namn och tid som gulliga Eva har gjort på 5 dagar. Sen lite smått och gott som en bok med visor, där rädda Mars mig, tanke på att jag kan verkligen inga visor för barn, kommer knappt ihåg om lilla vita lammet hehe.. Hon fick en spelande nalle från familjen Strand som hon inte kunde slita ögonen ifrån=) så det blir nog väldigt uppskattad..
Efter kyrkan gick vi ut så Goran ( Göran utan prickar, som han själv förklara för Joas mamma) kunde ta lite bilder och så här gick det till...



Han bad faktiskt mig att göra en "Polly min" hehe.. fler kommer när jag har fått alla bilderna!
Undra vad Julia kommer tänka när hon ser fotona i sina album, min mamma är konstig...hehe
Innan Palmen stack hem härifrån påminde han mig om mitt nya smeknamn, bajssniffaren...
Jag har tendens till att lukta Julia i baken för att se om hon har bajsat och det tyckte Palm var jätte roligt och gav mig ett nytt smeknamn..
Vad veckan erbjuder får vi se, imorgon en runda med denna nöten ;)



till höger, inte vänster ;) Sen ett pass på friskis..

Fika med Maria på torsdag...

Nu ligger Joa och slickar mig på benet... konstig typ det där..!! ;) Go natt!!


över..

Då var dopet över, gud vad snabbt det har gått... var jätte trevligt men man var helt uppe i varv.. mycket mat över men som tur ville folk ha med sig hem lite.. sitter här och skriver och väntar på att palmen och joa ska komma med mat, fick inte ätit så mycket själv..
Julia var jätte snäll hela dagen, sa inte så mycket, bara när hon fick vattnet över huvudet, de tyckte hon inte om, inte konstigt, vem som helst hade reagerat när man får kallt vatten över sig =)
Hon jäspa mycket undet dopet, och kolla runt.. nu ligger hon i babysittern och pratar med mitt pärlarmband, som hon fick lånat lite.. Tack till Goran för att ha tagit bilder på oss under dopet och utanför.. skriver mer sen när spöket har somnat =)

dop...

Då närmar sig dopet, det är ju imorgon.. varit och handlat idag inför denna dagen.. och varit och dukat borden.. Fråga min kusins man innan om han kunde tänka sig och vara fotograf imorgon och fota hela dopet i kyrkan och efter.. och det ville han, tusen tack! Han tar jätte fina bilder så det kommer bli toppen..
Gudfadern fick vi byta ut mot en ny hehe, den första fick förhinder och kunde inte komma.. Är helt nervös, tycker inte om att stå i centrum, framför allihopa som kommer sitta och titta.. Tur är det på Julia som folket kommer titta mest på..
snart dax och sova.. ska upp tidigt imorgon, ska bada spöket, kan ju bara kroppen för håret tar man ju i kyrkan bara och ta med lite schampoo hehe.. ska bli skoj och se hur det går, hon är ju medveten om allt nu.. börjar hon skrika så är det ju emmas problem hehe lite hjälp får hon allt..
Fredagen spendera ja hemma med massage av mannen.. skönt..
Det blev sammanlagt tre pass friskis i veckan, är så stolt, skulle egentligen gå imorgon med, veckans roligaste pass men då är det dop, kanske hinner ändå mot kvällen.. får se.. Sitter och skriver på en lånedator från media, min har fortfarande inte kommit, skulle ha kommit från en månad sen.. helt sjukt, den har blivit skickad till tyskland och england och i slut ändan har dem inte gjort ett piss på den.. kan inte förstå hur långt tid det ska ta för att byta en kabel, fläkt, ramminne och opertivsystem.. och ändå ska dem tjabba istället för att bara göra det och få det gjort, lätt att man ska ha en ny dator.. skit saker..
Dax och dra sig till sängen så man får lite sömn inför imorgon!!

Liten bebis...

Idag satt jag halva dagen hos en kompis som jag jobba med på karamello för 2½ år sen... Hon fick en lite felicia för en månad sen och är lika stor som Julia var när hon föddes.. Kan knappt tro att Julia var så liten, i mina ögon är hon liten nu... så söt, satt och prata om allt möjligt var riktigt trevligt, fikan var god med ;) Många sa till mig att man skulle ta vara på tiden då de var så små, mysa mycket och bara ha dem i famnen för tiden går bort, och det gör verkligen det! Kommer ihåg förlossningen som den vore igår.. Hoppas på fler små;)
Satt och kolla på fru Anka igår, och hon ser verkligen ut som en padda, blir inte klok på henne men ändå ska man kolla på det så man störs sig ännu mer. Och det värsta är att hon är adopterad från ett annan land, gissa vilket!! POLEN.. Man skäms ju över sin landsman, suck..
Imorgon är det 2 träningspass, friskis och bowling senare.. Blir nog inte så mycket mer...


Arvingarna..

Då sitter man här medans spöket sover och joa tog sig en trip till en killkompis.. Tänkte skriva lite om gårdagen då vi var på björka och såg arvingarna.. riktigt skoj, börja med förfest hemma och sen utgång.. Heidi fick ett nytt smeknamn, HOHO med tandborsten hehe.. Hon drack en hel tequila rose flaska själv, undra hur hon mår? ;)
Palm försökte ragga upp en arbetskompis, Åse... men tror inte det gick heeeellla vägen.. hehe.. 
En killpolare till våra grannar blev polisanmäld för att ha knakat på fel fönster och fråga efter en tjej..
 

Litet collage från igår... hade riktigt skoj på förfesten men björka kunde ha varit liteeee roligare!
Mycket folk men dock inte idioter, tacka gud för de..



Bilder på oss med arvingarna, men jag fattar inte varför inte texten syns som jag lägger in på mina collage.. någon?
Funderar på att skicka in bilden i mitten till se och hör tidningen, de har ju en kändis sida som man skickar in och sen kan man vinna 1000kr tror jag =) hade varit skoj om det gick förr sig..
Skulle på ett friskis pass idag men emma ville baka bullar istället, kanske går dit ändå.. kan ju det där nu=)
Snart dax och bada lilltjejen när hon vaknar, och idag serveras de potatis och broccolipuré=)
Mango är mums ...



Bilder på spöket...



Puss

Aj aj..

Ont i armarna efter igår.. Gjorde armhävningar, riktiga, har aldrig kunnat de.. Blev 3-4 stycken hehe.. Klara hela passet på friskisen igår, helt imponerande, sen kände man igen passet så då slapp man koncentera sig på de.. det är så himla skoj =) Hundra ggr bättre än gymmet där man står på samma maskiner varje gång, löpabandet fy! Har jag gjort alldeles för mycket i mitt liv.
Idag händer det inte så mycket, mys med familjen, gå en runda så man rör på sig..
Skriver mer sen! Ska ladda hem picasa 3, så jag kan göra kollage :)


lovar...

Lovar att jag ska bättra mig på att skriva här.. äntligen har vi hittat sladden till kamran så nu kommer det bilder med mina inlägg.. Sladden var i källaren tro fan att man inte hitta den då..
Idag är det friskis igen ikväll 20.30 ska bli skoj.. Gick till fäladen med Julia imorse för att gå ut med Selma, tyckte så synd om henne när hon kom med gripsad ben och en tratt på huvudet.. Får ju hoppas att det är över snart! Sen blev det bussen ner till stan där jag nästan fick se ett snatteri på malmborgs, tyvärr tog dem inget men det gjorde dem förra gången dem var där.. Polisen stod i kassan bredvid så de vågade väl inte! =) Var inne och handla och plocka upp döma för fika, gott var hungrig. Snart dax för spagetti och köttfärsås som Joa står och gör efter en dag hos Anders och hans kök=) Längtar till lördag då det är party och utgång, men åter igen finns det ett problem, vad ska man ha på sig? Dagens ilands problem verkligen..
Dop nästa vecka, mycket folk ska bli kul och se hur det går, har ju aldrig varit på dop förutom mitt eget! Men det är ju inget man kommer ihåg.. Julias präst heter Kristina och är 28 år och skit snygg! Satt och vänta igår och förvänta mig en 60+++++ men nä då det blev hon. Jätte glad som skämta mycket och lite ungdomlig... Perfekt!!
Fick precis lite bilder av döma från bl a björka förra gången... och lite här hemma som jag ska strax lägga upp här:)

Fullt Normala!!

Ser man vad vi har ätit under dagen?

Här har man ju nästan 3 hakor!! Helt fantastiskt!!


lite familje foto...
vakna i morse av att lilla spöket låg och drog mig i håret, jag som är håröm uppskatta inte detta, men hon låg och skratta :) tur någon är road på mornarna:)


En stund över... =)

Precis hemkommen från Nova med Linda, sitter och väntar på att gubben och spöket ska komma hem. För sen ska vi vakta grannens barn, ska bli skoj!!
På nova fanns inte så mycket, belv som vanligt något till Julia, pyjamas och jeansleggins, hon kommer bli så söt i dem, fast det är hon redan. Köpte mig en stegmättare, inte under 10 000 steg per dag ska det bli, ut och gå m.m är det som gäller nu. Sen blir det friskis och svettis 2-3 ggr i veckan, beror på lite hur döma jobbar och själv disiplin.. Igår testa medelpassat på friskishuset, mycket folk och mycket bättre musik än vad dem har här på basen på Hubertus. Snabbare framför allt, allt ska gå undan! 
Har inte skrivit på några dagar men det gör ju att man har mer och skriva nu. Det skulle hända roliga saker i helgen med vänner men icke, man blir lite trött på att försöka men tycker om dem ändå!
Fast det inte blev något fick man en mysig hemmakväll med familjen, och man laddar ju upp för nästa vecka istället.. Spela match i lördags, fick 758, nöjd men störigt att man börja med en dålig serie på 165.. svängde gjorde de som tusan så det tog liten stund att hitta in..   
Ikväll blir det en sväng till svärföräldrarna också.. Lilla julia ska vara hos dem på lördag och lördag natt.. Sen ska jag kolla på svenska hollywood fruar ikväll och se om de är verkligen så dumma som de verkar på reklamen, för det är ju helt sjukt.. speciellt Anna Anka, säger bara en sak, herregud vilken snobb! Ska se om jag får en stund och gå en promenad med Julia innan dess... mycket man vill hinna med men tiden räcker inte till..

Idol...

Satans vad roligt det är med idol, alla som skämmer ut sig =) Folk vet ju om dem kan sjunga eller inte, ändå ska dem ställa upp och tro att dem ska gå vidare. Jag hade hellre dött än och ställt upp för jag vet att jag sjunger förjävligt, värre än grisen själv! Därför ställer jag inte upp och tror att jag ska kunna gå vidare, never!
Idag har det varit friskis, hade en som var runt 60 års åldern som ledde passet, mycket bättre än hon runt 40 förra torsdagen, där man fick därifrån helt orörd.
Igår var jag på bio med lilla söta linda, vi såg G.I Joe, verkligen inte hit alls. Hela filmen var nästan datagjord... Helt fantastiskt, men skoj var det och träffa henne =) Vad helgen bjuder på, vet jag inte än, men match blir dte på lördag..
Imorgon blir det nog en dejt med Emma och Gabriella, se hur läget är hos dem.
Enligt media skulle min bärbara dator vara klar imorgon, men icke, tror på det när jag ser det! Idioter!
Dax för en dusch, stinker gör man, inget ovanligt hehe
hörs och störs!

Smakportioner..

Passar på att sitta och skriva lite innan joa går upp för då är datorn ockuperad för dagen.=)
Igår blev det äntligen Ikea där en sittstol för barn blev köpt..
Då blev det alltså preimär för Julia att testa på puré, det serverades majspuré, kan inte förstå att barn äter detta. Lukta och smaka fy!! När den första skeden stoppades in i munnen, blev hon helt stilla. Undra vad det var för något.. Ingen min kom alls. Tradigt! Sen åt hon det som ingenting och, när det var slut efter tre mini skedar, kolla på hon på skålen och börja gråta för då ville hon ha mer! Hade en aning att Julia inte skulle vara svår med maten, tanke på att hon kollar in andras mat och öppnar munnen när man själv äter t ex en macka. Då tror hon att det är till henne. Väldigt Nyfiken är hon! Har bilder och film så får lägga upp dem så smått=)
Funderar på att köpa mig en egen kamra som man kan ta med överallt, en liten en! Får se om det blir en sådan!
Igår blev det lite parmatching men får se om det blir något av den 19 :de ;)

Idag blir det att skriva inbjudningskort till dopet, eftersom allt är klart!  Och sen bowling ikväll =)


Finns inget bättre!!

Än duntäcke, renbädda och bytte till duntäcket, så skönt och sova i det!! Spöket sov hela natten idag som vanligt, skönt, så man är utvilad =)
Idag blir det att skriva inbjudan till dopet, prästen ringde och hon hade inget emot att ha dopet efter mässan alls. Så nu är det löst.. Lätt som en väldigt ung präst på rösten får se när vi ska träffa henne nästa vecka. Dax och göra sig i ordning...


den smarte...

Polly: Du vet att du ska besikta bilen imorgon?
Joa: Vilken tid var det?
Polly: kl 8.40
Joa: På morgonen eller på kvällen??

Hmm, jag vet inga bilprovningar som har öppet på kvällen, eller?

lite smått och gott...

Medans spöket ligger och bajsar i blöjan för andra gången idag passar jag på att skriva lite. Har gått runt och städat lite men ska sart dammsuga så det blir fint igen... Skicka Joa iväg till grannen på en kopp kaffe så man fick lite lugn och ro, går snabbare och städa då =)
Helgen var mycket skoj, scotts på lördag så vill tacka sandra och daniel för en rolig förfest! Björka var väl inte så skoj, inga roliga människor men det gck ändå. Kommer bli mycket roligare den 19 sep då arvingarna kommer vara där.. Då är alla välkomna på förfest hos mig..
Igår var det bowlig och kaffe hos Mats, gud vilket lag vi har, 2 på över 800 och en på 780.. Bara jag som saknades ;) nä men får spela på lördag i a-laget igen! Då gör jag debut detta året hehe..
Precis som Zlatan, han gör debut varje dag i varje match som döma brukar säger!!
idag var det dax för BVC med Julia, stor flicka men under sin kurva igen, tycker hon äter mycket men det räcker inte till ändå. Men så länge hon mår bra så ska man inte klaga. =) Måste till apoteket för att handla hydrokortison, för att smöja henne på magen, hon ligger och kliar och är torr, och mini derm funkar inte.. Idag vakna hon kl 3 i natt och vägra somna om, låg och prata högt och sparka på en, svårt att sova då=) andra gången på 4 mån som hon gör de. Idag föddes hon för exakt 4 mån sen, vart tar tiden vägen?
Ska försöka få med Joa till Ikea för att handla en stol för nu är det ju dax för små portioner... Tror hon kommer bli en allätare..
Ska fortsätta städa och försöka hitta sladden till kamran så man kan lägga upp bilder, min blogg är så tråkig nu!!!

Första matchen..

Då har man spelat första matchen för året, fick mycket bättre än förväntat, 815 på fyra serier.. Julia var med och titta, var lite orolig att hon inte skulle tycka om det men hon var tyst som en mus och skratta med emma, som passa henne:) imorgon är det hallen igen då det är det stora laget som ska spela.:) då ska julia ha på sig sina match kläder.. Sitter i bilen och väntar på att emma och eva ska handlat klart.. Sen blir det fika en snabb runda. För sen ska man fixa till sig och laga tacos:)Mums.. Ha en bra lördag:)

Friskis..

Precis kommiy ut ur duschen efter att kollat på lyxfällan... Var och gympa ikväll med döma, mycket roligt, men man blev inte så trött av de, det var ju bara bas, ska lätt gå på medel snart. Timmen gick jätte snabbt och lagom med människor, inte för många så man inte kunde röra sig =) Får se om man har ont i magen efter alla sittupsen man gjorde, det kändes kan man väl säga =) Fredagen har man inget bokat så det blir lugn och ro med familjen.. Helgen bjuder på matcher och lite sånt, emma och julia ska kolla på när jag ska spela på lör och sen ska jag och julia kolla på döma och a-laget som spelar på söndag. Vill någon följa med och kolla så är det bara och höra av sig=)
Kan inte ladda upp bilderna från kamran för jag hittar inte sladden, inte konstigt med den hjärnkapaciteten jag ligger inne med för tillfället.. Kommer ju knappt ihåg vad jag gjorde igår.. Tur man har bloggen så man kan bli påmind! Suck =) 






Nä dax för mys ;)

lyx...

sitter och skriver medans joa dammsuger, första gången på ett år kanske, mycket trevligt och se!! hehe, han är underbar..  och Julia ligger och kollar på pappa.. Var iväg en runda med emma i morse, fick ju handla en vattenflaska så man kan dricka sen när vi ska på gympa, ska blir jätte roligt! Funderar på att gå upp till emma och se om hon bjuder på kopp kaffe? ;)
Kommer väl ett sms snart m ed svar efter att hon har läst detta =) hihi....

STORA datorn...

Sitter på golvet och har ont i ryggen, rumpa och höfter!! Joas dator är igång så länge.. sitter och skriver här medans joa ligger bredvid och kollar på.. vilket liv! Hehe Idag har det varit ett besök till kyrkan där datum är bokat men inte tid. Dem vill lägga dopet på en mässa men det vill inte vi. Dem skulle höra av sig när dem har pratat med prästen om hon skulle kunna tänka sig att stanna längre. Ska bli skoj och se hur man löser det annars. Ikväll har det varit träning och det gick inte så bra.  
Men på lördag är det match.. Se hur mycket man skämmer ut sig då.. hehe Då ska Julia och Döma komma och kolla på. Har gjort kläder till Julia ikväll som hon ska ha på sig när hon ska komma och heja på oss.. svarta byxor och en röd body som det står CHIC på.. Helmer som är emmas hund fattar inte att lilla Julia är en människa utan han lägger sig på henne istället och julia bara skrattar. Eller drar han i morrhåren som hon gjorde idag...

På tal om annat, emmas ex pojkvän har sparat hennes gamla stringtrosor som hon hade när dem var ihop för 8-9 års sen.. NORMALT eller inte!!

Ska ladda upp lite nya bilder som har lagt upp från min mobil..



Julia med sin tunga som typ alltid är ute =)

Joa och jag i Turklandet!!

Vad är det?? En fot!! Trodde jag inte att jag hade...

Julia precis upptäckt foten!!



Julia äter själv=)



Leker med sina djur!!!

Mer foto kommer...


Hjärna vad är det?

Något som människor har, som är tänkt man ska använda! Nu har jag sagt mitt.. Ursäkta för alla inlägg som finns dubbla av. Längtar tills man får sin dator tillbaka, så det blir lite ordning och reda i bloggen.. Kolla på programmet innan om kvinnan med dem hundra barnen.. Trevligt! Man märkte tydligt att dem äldre barnen inte ville ha hela kamra teamet i huset.. Synd om dem.. Allt för att tjäna pengar! Var en runda på center syd idag med mina favorit tjejer, julia och emma. Handla på panduro, till inbjudan till dopet, ska bli skoj att göra dem själv:). Sen var det en sväng till svärföräldrarna.. :). Hörs och störs!

RSS 2.0