Ivars mammas klänning!!!!

SKRATT, kan fortfarande inte sluta skratta efter att jag kom på en sak igår i sängen när det var dax och sova... Kom på att jag kommentera en tjejs klänning vid bankautomaten när vi kom in till Malmö i tisdags.. och idag blev jag påmind att jag gemförde henne med Ivars mamma, i stefan och krister, "där fick du"



Problemet var att efter jag kommentera den så lacka hennes kompis men som tur hade man zabina med sig.. som sa emot och kompisen blev ännu surare. Kan inte sluta skratta.. Rekommenderar verkligen att se denna, har ni inte den så låna den av mig =)
En sak är säkert, klänningen var verkligen ful!! Tur alla inte har samma smak ;)
Skäms ändå lite gran ändå, inte så snällt  och säga något sånt :S Ärlighet kallas detta...


Torsdagen....

Sitter och väntar på att sista maskinen av tvätt ska bli klar. Packat, städat, tvättat och renbäddat har man gjort idag, för att man ska kunna ta det lugnt imorgon. Min mamma fick förr sig att hon ska komma hit med våra gäster från polen för att visa dem vår lägenhet, de har väl inte några fina lägenheter i polen antar jag.. Har aldrig sagt att mamma har alla chipsen i påsen eller alla sidorna i boken... hehe
Ska till Entré med Lindish imorgon bitti, se om man hittar något.. Joa sitter och kollar på tv om blommor och andra växter. Hmmm hur gammal var han nu, 50?? hehe Nä usch... det är väl inget fel att kolla på sådana program..
satt på donkan i dag i nästan 2 timmar med palmen och joa och bara snacka på, tiden gick väldigt snabbt. Sen kom lilla vic förbi, ja lilla och lilla, stora vic..  En snabb runda inom tubbe och heidi för att skriva ut biljetter. För dem som har missat så ska vi till Turkiet på lördag, bara jag och joa.. spöket ska vara hos sin mormor, och en dag hos döma!!
Kommer sakna henne såå mycket, saknar henne redan känns det som..
Men sen har man ju 18 år med henne sen hhe lååång tid. Nä dax för något vettigt, tvn =)


Godmorgon!!



Julia igår efter att hon hade ätit..

Dax för packning inför lördagen =) Turkiet!!!!!

Äntligen!!

Äntligen börjar det ordna upp sig, efter några toa besök med huvudet nere i toaletten så mår man genast myyyccckket bättre, usch!!! Sitter nu och väntar på att min mat ska komma tillsammans med joa som stack och fiska med Filip, skönt för han för här hemma gör han ingen nytta, tanke på att jag och julia sov en lång stund nu på eftermiddagen. Vakna i morse men kände att joa fick hämta Julia hos mormor. Känns konstigt när hon sover borta, vaknar på natten och undrar om hon sover gott. Nu ligger hon i babysittern och pratar med tvn.
Väntar på att Linda ska ladda upp bilder som man kan sno dem och lägga in här, hade ju egna men de är ju borta.
Så ja nu ska jag göra ett collage av dem bilderna, se om de går hehe...

Hade verkligen skoj, har saknat alla våra stunder!! Dax och gör något åt de!!


Detta var förfesten innan vi åkte in till malmö och gick till lilla torg och sen till breeze..
lyckad kväll helt enkelt!
Imorgon är det dax och börja packa och sen till dalby en runda.


Borta...

Då skulle jag vilja meddela att min mobil är borta... vet inte hur i helvete det gick till men borta!!! Väck!!! Så det är inte lönt ni skickar eller ringer, för den är borta, hade fina bilder på den från igår men kan ju inte lägga upp dem.
Var ute igår på Brezze för första gången, väldigt skoj men det var inte så stort som jag hade tänkt mig.
Det kom nya drinkar hela tiden och därför mår man som man gör idag. Tror inte riktigt att jag är nykter just nu. Det var väldigt skoj. Ska hämta spöket snart från sin mormor, undra hur det har gått. =) Saknar henne. Skriver mer sen..


Kaffe...

Dagens inlägg kommer nu..=) Spöket sover och lägenheten städad, mycket nöjd.. Kolla min statestik på hur många som är inne på min blogg och läser, en dag var det uppe på över 30 st och det tycker jag är många. Precis börjat skriva=) Joa stack iväg en stund med Filip för att kolla ett ställe om det finns fiskar, eftersom de har börjat fiska. Visst tycker de är skoj så varsågod, själv hade jag nog inte gjort de.. Får passa på att skriva för sitter man för mycket kommer joa med kommentaren; Sitter du på bloggen nu igen? hehe
Bowlingen nästa vecka, mindre skoj, inte längtat precis.. Sitter och kollat på the Cougar, på tv3, ett program där en kvinna över 40 tror jag, dejtar yngre killar, där till och med hennes egen dotter är äldre.. hmm ok. visst det är absolut inget fel när den ena är äldre än den andra men ändå.. kanske inte så ung där ungen är äldre än sin partner.. jaja, var och en väljer ju själv.. sitter själv i den sitsen ;)
Dagen börja så klart med en kopp kaffe, den måste finnas annars blir dagen katastrof, som tur var så fanns det precis till två koppar, till mig och joa.. Sen var det vidare till Matts där det blev ännu mer kaffe hehe, skulle kolla in hans nya lya.. en två i stan.. väldigt fin men inte så mycket möbler, men man kommer inte i ordning med allt på två veckor.. de gör man inte.. Sen middag hos mamsen, gott, har inte träffat henne alls mycket för hon fick jobba 8 nätter i rad, för de finns inget folk, inga vikarier.. Så hon var helt sliten men som tur är så ska hon börja jobba den 19 aug nästa gång.. semester!!
På lördag smäller de hehe.. ska bli så roligt!!! Med min sötnos!!

                                                         
 Vågar mig inte på ett collage just nu, känner mig inte redo hehe..              

Fick ett sms om att sticka ut imorgon, får se hur man gör..Hade varit skoj tanke på att man inte har varit ute på en nattklubb på över ett och ett halvt år säkert..
Snart dax för Lipstick Jungle.. yejj... glöm nu inte folk att det är björka den 19 sep för då är det Arvingarna, och förfest med lite smått och gott..

Avslutar bloggen med ett foto på mig och emma... he he


Helt fantastisk!!


Suck!!

Har fortfarande mycket att lära mig angående detta med collage och hur det ska se ut!!! HJÄLP EMMA!!!
Go natt!! =)


Resten av helgen!!

Nu är det andra gången jag skrivet detta, råkar alltid på något konstigt vis trycka någonstans så allt försvinner.. suck!! Jaja detta inlägget kommer bli långt, har mycket att skriva och visa er!!
Gästerna kom vid sex tiden i lördags och då var det på med köttet på grillen och öppna en öl.. Satt och snacka skit om allt och lite till. Michael Jackson kom på tal och det börjar bli en vana nu, men det är så roligt när Tubbe går igång och börjar.. hehe.. Tyvärr var dem tvungna att sticka lite halv tidigt men det kan inte hjälpas.. men vi satt vidare till halv två och bara snacka på.. Spöket somna vid tio och då kunde man fortsätta prata på i uterummet och dricka lite mer öl=).. joa hade varit på systemet och handlar lite blandat, för det är ju tråkigt och sitta och dricka samma öl hela kvällen, mums!! 


 
Litet collage som jag gjorde precis, hoppas det blir bra, Emma var här och hjälpa mig med att installera program som man kan göra detta på.. Tackar så mycket för hjälpen!! Ser ju lite roligare ut. Detta med att skriva blogg börjar ju bli väldigt roligt men vill ha photoshop också =)

Söndagen börja ju med att spöket vakna kl sex och skulle absolut upp tills hon landa på sitt täcke framför tvn i vardagsrummet, då slockna hon bara och sov vidare. Skum bebis hehe.. Somna själv en stund på soffan med joa.. ZZzzzzZzzZ..
Beslöt oss för att sticka hem vid tolv tiden och ta det lugnt, men nej då, då kom emma och peter på besök för att göra middag, spela buzz och sjunga singstar.. sååå roligt...!! Det blev flygande jakob, börjar bli en vana nu men gott är det som satan, fast UTAN banan, fy, usch, bläää, jurk...

Blir ett ryck efter maten och börja fula oss, vi börjar driva med dem som gör dagens outfit, hehe och fint blev de, mycket seriösa bilder tog vi och så heta blev vi, SLITZ nästa alltså hehe.. Roligt att fjanta sig ibland, man behöver inte alltid vara så seriös! ;)







Sen bestämde vi oss för att bli lite mer seriösa och ta oss i kragen och bete oss som folk och sjunga lite singstar!!





Tummen upp för dem två sång glada personerna!!

Innan maten så var vi och handla på Ica Kvantum och på vägen ut gick vi in på buketten för att handla en blomma hem eftersom jag inte sköter mina som jag har här hemma, så dem dör hela tiden, tyckte det var dax och handla ny.. så vid kassan stod det en grupp rosor i en söt liten kruka, som jag kommentera och tykte verkligen om.. När man kom hem och gick in i köket stod det en sådan, då hade söta Eva  (emmas mamma) varit och lämnat en sån till oss som en liten försenad present för att Julia kom till världen.. Tusen tack Eva, du är för go!!

Här är den!! Så fina!!
Nu har jag suttit vid detta inlägget snart en timme så nu hoppas jag verkligen att det blir fint!!!
Dax och dra sig i säng och mysa lite med joa!!!

Hörs imorgon!!

Del 2 från Dalby!!


Sitter här nu och har precis kommit hem från en runda från Lund, var där på apoteket och en snabb runda på COOP på mårtenstorget, för att handla till saker till ikväll.. Spöket ligger på golvet och har hittat sin hand som hon ligger med i munnen samtidigt som hon kollar på tvn, för tillfället är det Star Wars, sånt skit men hon klagar inte =)
När jag åkte in till Lund tog jag joas mammas bil, som är en volvo från stenåldern, nja kanske inte så gammal men gammal. På vägen in märkte jag hur konstigt den lätt och när jag hissa ner rutan, så pepp och skjöt den så frukantsvärt och alla bara kolla på mig som jag vore en idiot!! Det var pinsamt, verkligen pinsamt!! Bromsa man så ska vi inte ens prata om hur den lät, men högt var de hehe usch!!!!Tur det är inte är min bil som ska lagas... fy!!

Snart dax att förbereda saker och ting, väntar bara på att joa ska skita färdigt så han kan ha koll på spöket!! Och när den mannen skiter så kan det ta ett tag, så jag tog i akt och skriva lite här..
Det blev ingen Röstånga som ni kanske märker men det gör mig inget, det är väl samma skit som i Sjöbo...

Jag satt och bara vänta på en kommentar, jag har ju inte varit så snäll, när jag har lagt upp bilder på Döma, men en vacker dag lovar jag att det kommer ;) Älskar dig med hehe...

Ska ta lite bilder sen ikväll så ni kan se hur det var =)



Live från Dalby!!

Här händer det inte mycket, vännerna som skulle komma hit kunde inte.. så nu sitter man vid
tvn och myser, lillspöket ligger brevid mig och sover, så snälla barnen är när det sover ;)
Hon har varit lite gnällig idag, börja tro att hon är som sin mamma, tycker om att vara
road hela tiden, annars blir vi griniga..
Så här har Julia sett ut nästan hela dagen

men underbar ändå!!

En runda på Burlövs centrum innan för inhandling av mat och desslike tills imorgon kväll.. En runda till apoteket för att hämta ut en sak men icke, slut där och i staffanstorp, som man skulle köra igenom så de får bli Lund nångång i helgen...  
Får nog göra något vettigt nu, sova!!! Lite trött är man allt!!! Men har faktiskt inte sovit en ända gång på dagen sen Julia föddes för att jag inte har fått sova på nätterna.. Räcker med dem timmarna man får för att kunna överleva dagen =)
Får se om det blir marknad imorgon innan gästerna.. Det är ju de i Röstånga..

Glömde lägga upp en bild från igår, den är ju helt FANTASTISK!!!

Detta är Dömas seriösa sida!!! hehe Eller inte, vi sitter och väntar på att fooden ska bli klar!!
Du är jätte fin i din nya frisyr!!!

Börja få ångest, om en och en halv vecka börjar min bowling igen, fy fan, har inte saknat den alls, kommer nog sluta med att jag lägger av med den om ett år om jag inte får lusten tillbaka..
 Får ursäkta för alla fel som kan förekomma eller har förekommit i mina inlägg men jag har en ursäkt,
JAG ÄR POLACK!!!
 Nä nu ska jag faktiskt sova....

Uppe med tuppen..... ja eller med Julia....

Då var man uppe med en som inte vill sova riktigt, men inte så konstigt när hon somnar kl 20 varje kväll och sover hela nätterna... Så man ska vara glad för det!!
 Men efter maten ligger hon och gnäller för hon vill upp och kolla på tv.. så nu
ligger hon bredvid mig helt inne i tvn, här kommer en bild!!

För tillfället är det MacGyver på tv, usch så tråkigt, tur det finns andra som tycker
det är skoj och kolla på =)
Detta är alltså min dotter Julia, snart 3 månader, gud vad tiden går snabbt!!
Ännu en bild på henne i sin kopyjamas =)

Hon är så lik sin far men tur hon är söt ändå ;) hihi


Kaffet är klart som Joa(gubben här hemma) har gjort, man tackar så mycket =)
Efter sitt morgon kaffe blir det en tur på BVC för att väga henne, SSK där
tyckte att jag ska gå varje vecka och väga henne för att hon inte gick upp så mycket
de två senaste veckorna, 140 gr på två veckor, och bebisar ska helst gå upp 150-200gr i veckan..
Men det gjorde inte denna krabaten, eftersom hon sover hela nätter och SSK tycker inte att
vi ska väcka henne, för då kan hon vända på dygnet.
Så då ska vi trycka in ett extra mål istället på dagen men det funkar inte heller, för hon ska äta då sex mål på 12 timmar och det är varannan timme och det blir littteeee väl tätt så vi höjde ett mått istället..
Nä nu är det dax för kaffeet och ett WC besök!
Adjö gott folk!!

Från och med ikväll!!!

Nu är det alltså andra gången jag skriver detta inlägget... Råka radera det förra och det irritera mig så
fruktansvärt..!!

Alltså från och med ikväll så är det dax för denna utomjordingen att börja blotta ut mitt liv så allllllaaaa
kan läsa de.. Mest för att man har mycket dötid nu när man är mammaledig..
 Värt vad trist bloggen ser ut när man inte har fixat de med photoshop, sååå tråkigt, usch!!
Inte konstigt om folk inte läser det då..

jaja till annat =)

För en stund sen var Döma här och vi gjorde flygande jakob, gott!!
Lillspöket sover gott i sin kopyjmas, ( en pyjamas som är vit med svarta fläckar på precis som en ko har, en förklaring för er som är tröga) efter att få ätit och badat.
Innan på dagen var vi en runda på Entré, men det var varmt och kvavt, ska det vara så
kvavt så tycker man att solen kan åtminstonde skina så man blir lite gladare.
Nu är det bara glibbigt och äckligt!
Ska försöka ladda upp en bild på mig och Döma så ni vet vad ni kommer dras med =)

På denna bilden är vi helt normala!!!

Fullt friska!!

För er som inte fattar det med Döma som egentligen heter Emma, så när man skriver Emma på mobilen utan att
ändra så blir det Döma!!

Helgen ska spenderas i Dalby, en liten by utanför Lund, som med hjälp av allt skit som händer där har hamnat på världskartan!!
Där blir det grillning och matning av hästen!!

Adjö gott folk!


RSS 2.0