Vän..

Efter helgens händelse måste jag skriva lite.. Är fundersam över hur lätt påverkad man är. Hur en människa kan sitta och berätta historier om sig, sitt jobb, familj, vänner m.m och man sitter där och lyssnar och tror på allt personen säger. För varför skulle man inte göra de? Är det en vän så är det väl klart man tror på de. Alla stunder man satt och snacka på msn och trodde att personen jobba utomlands och var och besökte platser...
 
Allt detta visa sig på en helg att det inte stämde! Allt som är sagt och gjort är påhittat!

Det är ju sjukt precis som personen själv!

Mytoman!


Dagen har bestått av sova, sola och sitter här.. Var så trött efter natten visseligen var vi hemma lite efter ett men det tar på kroppen ändå.. Vakna med jobbig huvudvärk.. suck..
Imorgon blir det att ta det lugnt och träffa mina föräldrar lite mera och snacka och umgås...
dax för sängen..

Jahapp..

Då var man blond!! Man känner sig som de.. =)

hemkommen!!

Sitter i soffan och har precis kommit hem och tryckt i min 3 mackor i fooderluckan.. Var så hungrig!!
Vinst på båda matcherna men den andra matchen var verkligen tuff och vinna! Kommer inte ihåg sist laget spela så dåligt! Måste ha varit när vi var i div 4..(ligger i 2a nu) Själv spela jag bra i första men enligt mina beräkningar så skulle jag spela dåligt i andra och det gjorde jag också hehe.. Därför blir det nog inte träning i veckan så jag kan spela bra i lundadubbeln med Rickard O.. hehe
I kväll väntas de gäster kl 18 sen vidare vid 20 och ut sen i lund.. Ska bli mycket trevligt men jag är så slut i kroppen!
Igår hjälpte vi Malin och Johan med sin lägenhet, eller det blev inte så mycket hjälp egentligen tanke på att möblerna från IKEA kom  inte förrän 23.30 och vi gick tidigare eftersom man skulle upp tidigt!

Dagens citat!
Kvinna runt 60 års ålder säger till sin vän på skämt: Jag är bara 26 år hehe
Marga: Då måste du mena skottår!

Helt underbart!

dax för dusch så man piggnar till!


Någon???

Någon som kan detta med blogg???.. min är så ful!!! Vill ha en bild och lite andra färger!!

check!

Julia badad check
Julia har ätit check
Julia sover check
kaffet är på check!
Och klockan är inte ens tio.. =)
Joa är hemma idag från jobbet pga magen.. Julia har varit sjuk och jag var det
i två dagar så det är väl hans tur.. Här behöver man inte tarmsköljning inte!
Dagen bjuder på en promenad till stan och lämna plus hyra nya filmer.. Sen kanske jag skulle hjälpa söta Malin och städa lägenheten, beror på när hon får sina nycklar idag..
Men det återstår och se=) Imorgon som sagt ska Julia vara hos farmor och farfar, tre veckor sen dem träffa henne sist.. så dem saknar henne så.. Hon kommer bli så glad att få vara där med, mycket plats och springa på och lite andra leksaker!
Imorgon blir det utgång, så skoj, hoppas jag kan dricka lite utan att bli dålig, man vet aldrig.. Är bjuden till Malins bror Jimmy på födelsedagsfest och sen ut till en ny Rockbar i Lund, som jag inte har hört talas om..
Hörs senare mina läsare.. =) Från noll till 19 läsare igår helt ok.. Jag menar det är inte tusentals men roligt ändå!
Adios


Charmant of Sweden




Sådan är beställd för en liten stund sen.. Den fanns inte kvar på Mischief på Nova men hitta den
på intenet!! Så glad, längtar tills jag får den!!

Har haft en väldigt trevlig dag.. suttit och ätit lunch med emma sen kaffe på de.., våga mig på att äta ute..
pastasallad med räkor.. den var helt ok förutom att pastan var täckt med svartpeppar hmm.. ja varför inte!
Julia sover sen 19.. och joa ligger i badet, hopp på att bli ren hehe.. samtidigt som han kokar vatten i köket hmm, ska han ha det varma vattnet i badet??

varför tjatar tv kanalerna ut alla program?, dem har bara repris på allt, man har ju sett allt typ.. suck, brist på ideér.. jag som sitter hemma med julia hinner se en hel del =)

Tummen upp för Gränsbevakarna USA!!


ledsen...

Det blev ingen väska!! Dem var slut.. Som emma sa, gud vill inte att jag ska ha en ;) sen när hon blev religös vet jag ej=) Kanske jehovas vittnen som knacka på igår hehe?
Fredag imorgon!


Framtidsyrke

Nu vet vi vad Julia kommer bli när hon blir stor, sopgubbe!! Hon tycker ju om att rota i soporna! Usch!!!


Dagen börja helt fantastiskt!!

Julia vakna vid sex och ville ha mat, låg och prata lite sen somna igen..=) gick upp kl 9. Hon vakna med buset i ansiktet och skratt, då vet man att hon mår bra igen och hon åt upp sin mat nu vid halv elva tiden.. Skönt att allt är över!! Istället sitter man själv på nätterna på WC och tömmer tarmarna, usch vilket avslöjande men de skiter jag i!! =) Blev ingen bowling igår eftersom Joa skulle jobba över men han var hemma tidigt ändå. Vi gick en promenad och in på Ica där vi spontanshoppa hehe.. Blev bara dricka och en tidning.. mer vill man inte handla på den ica, skit skum!
Idag väntar fika på stan med favoritflickorna, ja julia är en av dem, sen emma, moster som vi kallar henne... Bjuder på en fin bild på dem två=)



Helt fantasiskt!!



Vet inte vad jag hade gjort utan er! =)

Helgen bjuder på....
Dubbelmatch
Flytt
Utgång

Någon som har hört talas om den nya rockbar i Lund?

Dax och göra sig i ordning innan Julia vaknar sen ska jag köpa min efterlängtade väska som jag ska få av Joa =) m.m...


Be Cool!!












sexparty!!

Då var ett sexparty bokad=) ska bli skoj och se vad dem har och komma med.. Alla har inte fått inbjudningar än!!
Det blir den 27 mars, så det är ett tag framåt.. Vi kommer severa lite dricka och snacks och utgång efteråt=) 
Julia mår bättre idag, vi våga oss ut idag på en fin promenad i den fina solen hehe.. Tänkte det hade varit bra att dammsuga lite idag men eftersom Julia skriker halsen av sig så fort hon ser dammsugaren så får man vänta till Joa är hemma.. Vet inte varifrån hon har fått det ifrån! Min nya favorit på tvn.. Ellen Degenerse=)
Mer kommer senare...

pust..

Nu somna Julia i vår säng, så man kan sitta lite här och pusta ut. Hon är dålig i magen och kräktes igår och har absolut ingen aptit. Spelar ingen roll om du står och gör tio olika rätter för hon äter inte.. Flaskan är lite mer intressan men där dricker hon inte mycket. Inte första gången men men=)
Idag peka hon på mig och sa mamma för första gången, visst hon har sagt mmmaa mmaa men det har inte varit på riktigt. Fast det är ju inte så konstigt för jag har pregat in ordet hehe..
Helgen har varit lugnt, spela match i lördags då kom Johan och Malin ner och titta så skoj, synd bara att det inte gick så bra men vi vann! =) Sen åt vi pizza och jag fick "anfall" får skylla mig själv eftersom jag åt fet mat! Har grus i gallan som jag ska operera bort för er som inte vet. Då får man inte äta fet mat, kryddat, stekt, friterat, rökt och äpple och päron eftersom det finns ämne i skalet som framkallar de:) Men är man sugen får man skala skitet!
Igår ville sambon besöka bo ohlsson i Tomelilla, det var 4 år sen man var där och då med en skata men denna gången slapp vi henne hehe. Hitta en jacka, body, leksaker, byxor,mössa och inneskor till Julka Pulka:) så söt hon var i dem.. Det är Laban serien. Har inte kommit fram till hur man lägger över bildern från mobilen till datorn, sonyericsson var jätte lätt men samsung är bara konstig..
På kvällen kom moster Emma på besök eftersom det inte blev någon träning då åt vi cheesecake glass som var helt fantastiskt.. mummsss, Det bästa är att man har kvar lite så man kan trycka i sig när man är klar här..
En sak som jag inte kan sluta störa mig på är när folk pickar varandra på Facebook för att dem inte vågar säga det i ansiket på människan dem stör sig på.. Snälla sluta!!! det är bara barnsligt!!! Ingen bryr sig ändå!!
Dax för soppa och glas mums!

ha det bra allihopa!!

ps. har säkert stavfel och glömt lite ord men jag har en ursäkt! Är pollack;)


RSS 2.0