En sak till..

Stort grattis till Ellinor som fick sin son i fredags som kommer få namnet Levi!!

skit sak...

sitter med min dator nu som kom för någon vecka sen från sin utflykt, den är så slö fortfarnde även om de hade reformaterat den, den har någon jävla gammal windows från sten åldern, tur man windows 7 hemma.. Joa får lägga in den åt mig.. Någon som behöver en data? Ni får den för en billig peng!!! =) Ikväll har vi tjejer varit på friskis.. och går in i min 7 vecka nu, är så stolt och man har fortfarande inte tröttnat på det. Bara för att det är så varjerande pass med olika människor och musik. Helgen har inte bjudit så mycket på.. mamma tog julia i fredags på två timmar promenad, hon sov under hela promenaden =) Lillspöket har ju hosta och rostig i halsen, så en läkare lyssna på henne idag men det ända dem säger är att man ska vädra hemma så hon sover och andas i frisk luft, och ligger högt.. Någon annat jag inte redan visste om?
Fast det  var ju den läkaren som skicka hem pappa hela tiden med antibiotika och sa att han hade urinvägsinfektion när han egentligen hade tarmtumör... så nja.. vet inte om man ska riktigt lita på henne.. Lördag däremot var vi hos emma och filip och kolla på film.. mycket trevligt.. Julia tyckte de var skoj med Gabriellas leksaker, allt som blinkar och låter.. Så underbara dem två är!
Var hemma vid två, men gick inte och la oss förrän senare..
Har suttit och kolla på Johan Falk filmerna 3 & 4, de första två var ju bättre men dessa är också och rekommendera! dax och sova för imorgon kommer en ny dag och den ska man orka med.. Se om jag får tummarna loss och sticker och handlar nya tjocka mjukisbyxor så man kan ha till och från friskisen, börjar bli kallt med mina shorts hehe speciellt när man sätter sig i bilen på kalla skinnsäten....brrrr
Kanske döma nr 2 vill följa med ;) ?? Hon behövde ändå ett par nya gymnastikskor hehe =)

ZzzzzzzzzzzzzzZZZZZzzzz go natt =)

Fler bilder från dopet...




Faddrarna!!



Utanför lokalen togs det lite bilder!! Så söt Julia är hehe








väntar..

på att joa ska vakna och vilja gå upp så jag kan gå och lägga mig igen, trött..  Natten har varit jobbig, Julia har en himla hosta så hon vakna ju typ själv när hon hosta till. Hon fick lite mat och sen ville hon inte somna om, klockan var då 01.40.. Sen var det dax igen kl 06.40, samma sak igen.. och nu sitter jag här och hon ligger och leker i sin babysitter.. Inte lönt och ligga i sängen för hon ligger och pratar högt och rakt in i mitt öra.. Själv kunde jag inte heller somna igår kväll för jag har ont i halsen och täppt i näsan.. Först var joa sjuk, sen julia och nu jag, när man har familj går det verkligen runt! usch.. Var en runda i stan ihgår, joa skulle klippa sig, snyggt blev de ;) Julia blev fem månader igår, vill inte att hon ska bli större!!! Men det är inget man kan stoppa...
Tror det blir slappe dag idag.. Var tänkt att det är friskis ikväll så vi får se hur vi mår mot kvällen..

Kraslig

Lilla spöket har whiskey röst.. Fick hoppa friskisen för att vara hemma med henne.. Behöver vila ändå själv, har träningsvärk i lår och rumpa efter två pass i rad. Är så glad att emma nr 2 tyckte det var skoj och har börjat där med:). Får se om spöket mår bättre imorgon så man kan hitta på något:).. Finns inget bättre än att mysa med henne:) såg en film idag när hon sov som heter Haunting in connecticut, en rysare som är baserad på verklig händelse. En film och rekommendera:)

flås...

Då har man varit på friskis pass för andra dagen irad, och det är bara på det imorgon igen!!

ny vecka..

Dax för en ny vecka... Helgen har varit lugn, filmkväll i fredags med sushi, gott!
Lördagen var det match, vi vann men det gick inte så bra för mig, men vi är fortfarande obesegrade!! Sen var det shopping med Döma nr2 på Entré i Malmö, jätte mycket folk men riktigt skoj var det! Hela familjen somna sen i soffan mot kvällen när vi låg och kolla på the wrestler, en bra men seeeeeeg film.. Igår, söndag var det att stanna hemma, Julia börjar bli förkyld, täppt i näsan och tror det är något med halsen, hon andas som om hon har ont i halsen.. Var slö hela gårdagen, men ingen feber.. Idag var vi uppe tidigt och lika glad och sprallig är hon igen, så det är väl ingen fara med henne.. Joa ligger ooch sover fortfarande.. Kaffet är drucket och nu kan man börja sin dag!
På fredag ska Ellinors lilla bebis komma ut.. tiden går alldeles för bort, Julia är 5 mån om 2 dagar... Vill att hon ska förbli liten!!


Julia som nyfödd....


Julia idag!!
Måste lägga upp bilder på hennes och joa som bebis, kan tro det är samma person bara med olika könsorgan hehe...
Dax för handling och mat till henne och väcka joa..

thihihihi.....

Vem såg idol igår? hehe Camilla som trodde hon gick vidare när det var egentligen Karolina som gick vidare, för er som inte såg de.. Camilla hörde fel när Peter läste upp namnet som gick vidare, hon blev jätte glad och börja hoppa och studsa men det var inte hon som gick vidare, lite pinsamt!!!
Igår hände det inte så mycket, hemma halva dagen, åkte en runda i bilen och friskis på kvällen, det var favorit insturktören som hade de, jätte bra pass med bra musik....PITBULL!!! ;)
Blev överraskad med levande ljus och bad när jag kom hem, så skönt efter att man har svettats.. =)
Ska iväg och handla present till döma som fyller 22 idag!!!!



Grattis Emma!!

Är så sugen på en riktigt filmkväll idag, finns så många filmer jag vill se, får se om jag får min vilja igenom idag =)

RSS 2.0