3 dagar!!

Så länge sen var det att jag skrev här... Tänkte att det är roligare skriva lite mer åt gången än att man skriver typ två meningar.. och eftersom det inte händer så jätte mycket i veckorna...
I måndags titta jag på Svenska Hollywood fruar, skit vad jag tycker det är roligt.. det är underhållning!! Men man märker att dem inte har alla chipsen i påsen.. eller alla sidorna i boken.. 50 åringar som har barbiefest och har uttagning på unga killar som dem klämmer och känner på.. varför inte? Min favort replik från i måndags kom så klart från vår Anna Anka:
- Jag har inte fått ett ordentligt pök på 7 år. Har haft en gubbe som går på viagra och kulor som hänger ända ner till knävecken! Fy vad jag skratta när hon sa de. Hon är verkligen inte rädd att säga vad hon tycker och tänker!
I tisdags blev en lugn dag, fick fika gäster vid tio tiden, tror jag det var? Sen kom mamma och färga håret på mig, äntligen!!
Igår fick jag nog av vardagsrummet så det blev Ikea med Döma, köpte gardiner, vita! Sen körde vi till Plantagen och köpte krukor och blommor.. Så fint det blev, mycket ljusare och modernare.. Innan hade vi grå/vita paneler till en brun soffa! Det passa inte!! Vi hade ju en grå soffa innan från Blomsterbergs som vi lämna in för att den skulle stoppas om men dem "tappa" bort den. Hur fan tappar man bort en soffa?????? Jaja men vi fick välja en ny, så det blev en brun! Så ny fick panelerna ryka med=). På kvällen blev de bowlingträning.. spela med Döma, så fort vi missa fick vi göra 5 st armhävningar.. så klart man skärpte sig då.. missa två ggr medans Döma missa en gång.. Man missa inte frivilligt efetrsom gubbarna från andra klubbar satt och kolla och skratta hehe.. kvällen avslutades med en smoothie på Nova!! MUMS!! Coco sunshine blev de.. den var riktigt MUMS!! Joa var hos Mats med Julia under tiden.. Fast hon sov största delen av tiden=)
Morgonen idag börja med VC för blodtagning.. Eftersom jag ska till Kirurgen den 18 mars så kanske dem ska ha mina värden? hade lite dåliga levervärden så därför ville dem att det skulle kollas nu i mitten av mars.. Så väntar på samtal från min fruktansvärda läkare! Hon kan ju inget!! Hon har hittat sin läkarlicens i Conflakes paketet!! Julia sover nu och sen blir det Williys för mat handling och en fika på fäladen hos Palmen!! Tur man ska komma på besök för då måste han städa och DISKA!! En anledning till att få det gjort!! Helgen blir ingen hit tydligen, Jobb för joa hela helgen.. skit skoj!!

kan tyvärr inte lägga upp bilder på vardagsrummet eftersom Döma har min kamra hos henne!
men här kommer andra!!





Glada Julia!!




Här jag och ja... vet inte riktigt vad hon heter;)
Vet bara att hon flyttar till helgen till södra vägen!!! Snacka vad jag och Julia ska hänga där sen!!

Ha en bra dag allihop!!

Paulina på Nöbbelövs Torg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0