helgen..

Då var helgen över, snacka vad det går snabbt.. I lördags var vi hos emma och peter och spana in deras nya lägenhet.. jätte fin men lite svår möblerat.. det är en liten trea.. Ligger på södra vägen mittemot systembolaget på första våningen.. så nu vet ni var ni kan göra inbrott=) hehe nä skoj bara.. var där och såg melodifestivalen och åt lite mat.. Joa och Peter byggde ihopa tv-bänken som tog ca 3 timmar sammanlagt att bygga ihop.. en IKEA bänk... Vann rätt låt? Det var ingen överraskning direkt.. Stod i tidningen att hon skulle vinna så då visste man de..=) Tyckte inte om låten från första början men börja gilla den mer och mer.. Tror det har större chans i Eurovision än vad carola hade.. usch!! Fast Anna ser ut som en liten tant.. hehe.. fast jag och döma satt och undra hur hennes gitarr försvinner..?
Söndagen var lugn.. Först en macth på morgonen.. vi vann nätt och jämnt.. jag fick 750.. så jag är helnöjd.. Fika med söta Malin efteråt, alltid lite trevligt.. När jag kom hem så var svärföräldrarna här en stund, efteråt kom dammsugaren fram och sen Friskis och Svettis på kvällen, schlager tema.. jätte roligt faktiskt men så himla mycket folk så man var rädd att man skulle slå till någon.. Solning på de med Emma x2..
Dagen erbjuder träff med en gammal arbetskollega och hennes dotter och sen träning i kväll.. med Anette så då får vi svettas på riktigt! men bäst av allt Hollywood fruarna är ikväll!! Så då får man säkert ännu ett gott skratt!! Såna Hyenor hehe..
hörs senare! Pöss

Ps. Blir lika glad när man vaknar och ser solen skina!! =) Yejjjj!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0